Hjem - Lions Ilulissat

Lions Julemarked

Hvert år den første søndag i advendt arrangerer vi det store julemarked i Ilulissat Hallen,. Nogle af de lokale butikker og foreninger og husflidskunstnere har boder hvor de sælger deres produkter. Der er også boder hvor der kan købes te, kaffe, æbleskiver osv og der er forskellige forlystelser som skydebod og karussel. Det er den store dag i hallen, hvor der hygges med familie og venner og der måske købes årets julegaver.

Sammen med julebingoet er julemarkedet vores store indsamlingsaktivtet som giver et overskud på mellem 200 og 250.000,- som vi kan bruge på at hjælpe andre. Hver eneste krone, vi indsamler bliver brugt på at hjæpe andre. Alle adminstrationsudgifter betales af via Lionsmedlemmernes kontingent.