Hjem - Lions Ilulissat

Melvin Jones Fellowship

Gennem Lions-organisationen LCIF - Lions Clubs International Foundation – er der mulighed for at uddele en særlig og ærefuld pris, kaldet Melvin Jones Fellowship Award. Sammen med nålen følger en flot plakette. Award’en gives for en usædvanlig og særlig indsats for Lions, og kan også gives til ikke-lions, der har bidraget med en fortjenstfuld humanitær indsats. Den lokale klub der ønsker at tildele en pris betaler 1000 dollars til LCIF, og de indsamlede penge bliver anvendt til Lions’ internationale hjælpeprogrammer ude i verden.

I Lions Club Ilulissat er der 2 medlemmer, der har fået tildelt den ærefulde pris.
Den første er klubbens nestor, kollegieinspektør, flere gange præsident, eneste nuværende stadig aktive chartermedlem (medlem fra klubbens start) og meget andet Ingolf Skov.
 Her ses Ingolf Skov med sin Melvin Jones Fellowship Award.

Den næste er mangeårigt medlem, der stort set siden sin indmeldelse har været trofast bestyrelsesmedlem og klubbens kasserer, der har haft styr på klubbens økonomi, både hvad vi har indsamlet og hvad vi har støttet med, Palle Bendtsen.
 Her ses Palle med sin Melvin Jones Fellowship Award.

Et stort tillykke til jer