Hjem - Lions Ilulissat

Menu

Vi hjælper

Lions Club Ilulissat ser det som en af dens fornemmeste opgaver, at hjælpe og støtte andre mennesker, der har det svært, eller støtte eller arrangere projekter, der vil være til gavn for et lokalsamfund, herunder børn og unge. Hvert år støtter vi med mellem 200 og 300.000 kr.

Blandt de ting vi støtter hvert år er Lions Ungdomslejr, hvor en ung mellem 17 og 21 år fra Avannaata Kommunia har mulighed for at komme på ungdomslejr i udlandet sammen med andre unge fra mange andre lande. På turen er der også et homestay hos en lokal værtsfamilie således at den unge lærer noget om landet og kulturen indefra. 

Igennem årene har vi støttet mange store og små projekter fra støtte til legepladser, klubhuse og ungdomslejre for udsatte unge med beløb på op til 100.000,- til mindre støtte til private personer der skal på sprogrejse eller har behov for økonomisk hjælp i en svær tid.

Til højre ses en række af nogle af de større ting vi har selv har arrangeret eller støttet. 

Hvis du har et godt projekt der vil gavne dit lokalsamfund er du velkommen til at søge støtte hos Lions Club Ilulissat. Du kan skrive til ilulissat ved lions prik dk. Husk at vedlægge en beskrivelse af projektet og et budget. 

Følg Lions